Blote voeten wandeling

Loop je ook graag op blote voeten in huis of ’s zomers lekker in de tuin op het gras of op het strand? En wil je graag een blote voeten wandeling ervaren? Bouw het rustig op, ga niet meteen de hele dag op blote voeten lopen en ga niet meteen over een grindpad lopen bijvoorbeeld.

Ook in de winter kun je door de sneeuw een blote voeten wandeling maken. Dit kan ik zeker aanraden! Maar doe dit dan niet te lang. Het geeft je een boost aan positieve energie, dat kan ik je verzekeren!

Groepswandeling op blote voeten: voel, ervaar en beleef!

Een blote voetenwandeling is een fantastische ervaring! Ik begeleid ook groepswandelingen op blote voeten. Tijdens deze wandeling doen we een loopmeditatie en heerlijke ontspannende oefeningen in de natuur! Na deze wandeling voel je je helemaal ontspannen en meer verbonden met jezelf! Tevens kom je meer te weten over de positieve effecten op je gezondheid! Ook leuk als team- of groepsuitje! Neem contact met me op en vraag je offerte aan!

Neem ook eens een kijkje op mijn andere website Voet en Verbinding

Wil je meer weten over een blote voeten wandeling?

Een blote voeten wandeling is een echte ervaring. Zelf ervaren hoe een blote voeten wandeling is? Neem dan contact met me op, dan vertel ik je er meer over. Er zijn ook begeleide groepswandelingen op blote voeten mogelijk. Vraag een offerte aan!

Barefoot schoenen

Wil je het gevoel van blote voeten ervaren en toch extra bescherming om je voeten als je buiten loopt? Dan is het dragen van barefoot schoenen aan te raden. Dit zijn flexibele, ruime schoenen, die je voeten natuurlijk laten bewegen. Door het dunne en flexibele materiaal van de zolen ervaar je toch het contact met de ondergrond en bewegen je voeten niet alleen vanuit je enkels, maar worden ook je zenuwen en gewrichtjes in je voeten geactiveerd.

Trek je schoenen uit, zet je voeten lekker in beweging en ervaar een boost aan energie!