Prijzen Eefs Voetmassage

VoetreflexmassageDuurPrijs
Ontspanningsmassage60 minuten60 euro
Zwangerschapsmassage*60 minuten60 euro
Klacht gerichte massage60 minuten60 euro

*Vanaf 37 weken zwangerschap bied ik de mogelijkheid de voetmassage bij je thuis geven, hier vraag ik een meerprijs voor van 7,50 euro.

5-Strippenkaart voetreflexmassage

Vind je voetreflex massage heerlijk en ontspannen en wil je graag vaker komen, dan is een 5 strippenkaart gunstig. Je krijgt dan 25 euro korting op 5 massages van 60 minuten en betaalt dan: 275 euro

Betaling voetmassages

Betaling contant na afloop van de voetreflexmassage. Of per bank overmaken op rekening nr. NL79INGB0008719189, t.n.v. Voet en Verbinding. Mijn praktijk Eefs Voetmassage is onderdeel van mijn bedrijf Voet en Verbinding. Pinautomaat bij de Plus, op ongeveer 300 meter van mijn praktijk.

Praktische informatie voetmassages

Trek bij voorkeur een makkelijk zittende broek aan of neem deze mee (bijv. joggingsbroek). Geen broek met smalle strakke pijpen. Tijdens de voetreflexmassage masseer ik je namelijk je kuiten mee, tot aan je knieën.

Blote voeten wandeling

Een blote voeten wandeling is een fantastische ervaring! Ook leuk als team- of groepsuitje! Neem contact met me op en vraag je offerte aan!

Er zijn blote voeten wandelingen mogelijk op verschillende locaties in het land. Buiten de regio Arnhem/Nijmegen reken ik extra reiskosten. Groepswandeling op blote voeten: voel, ervaar en beleef!

Een moment voor jezelf, heerlijk en ontspannen! Wees welkom en ervaar!