Ervaringen met Eefs Voetmassage

Klacht gerichte massage

Toen ik bij Eveline voor een voetreflex massage kwam was ik 39 weken zwanger. Ik had al weken last van flinke pijn in mijn bekken. Verschillende behandelingen bij de chiropractor en fysiotherapeut hebben niet geholpen. De pijn bleef. Na een voetreflexbehandeling bij Eveline stapte ik de tafel af en was ik zeer verbaasd!! Alle pijn in mijn bekken was weg. Deze pijn is ook de weken erna weggebleven en niet meer teruggekomen! Eveline heeft ook een hele fijne en rustige energie. Ik ga haar bij al mijn familie en vrienden aanraden! Ik kom na mijn bevalling zeker nog eens terug! 

Melda Emuce

Met het fenomeen voetmassage was ik totaal onbekend. Dus ging ik er volkomen blanco naar toe, maar had ook wel een beetje zoiets van het zal wel. Ik was een beetje sceptisch vooraf. Op dat moment had ik heel veel last van mijn rug. In de ochtend mijn schoenen aantrekken was een ramp. Na de behandeling bij Eveline was ik erg verbijsterd te merken dat deze handeling opeens stukken soepeler ging. Ik ben heel erg blij dat ik het ontdekt heb. Daarnaast heb ik de benadering en persoonlijkheid van Eveline als bijzonder prettig ervaren.

Ozcan

Ochre and Red

Ik voelde heel sterk dat ik graag bij Eveline een voetreflex massage wilde ondergaan. Ik had al een tijdje last van een slechte stoelgang. Was al een week niet goed naar het toilet geweest. Eveline heeft de verschillende punten van de spijsvertering en darmen behandeld op mijn voeten. De dag erna ben ik weer goed naar het toilet geweest sinds weken. Wat een opluchting! Ik ben heel dankbaar dat ik deze voetreflex behandeling bij Eveline gedaan heb. Ik kan haar zeker aanraden. Haar energie is ook heel fijn en rustig. Hier raakte ik ook meteen ontspannen van. 

Yasmijn Achterberg

‘Eveline is een heel vriendelijk, zorgzaam en een lief persoon en deze kwaliteiten komen duidelijk naar voren in haar behandeling. Ze paste de sessie aan op mijn specifieke behoefte / vraag. Ik wilde graag meer balans in mijn hormoonhuishouding en heb regelmatig last van migraine. Eveline heeft met de verschillende meridiaan banen op mijn kuiten gewerkt en de hormoonpunten onder mijn voeten in balans gebracht. Eveline heeft een kalmerende en positieve energie en aanwezigheid – gecombineerd met haar fijne voetreflexmassages – maken me een bijzonder tevreden en dankbare cliënt van haar!’

Helga Verheugd

Ontspanningsmassage

Ik heb al veel massages ondergaan, maar dit was echt anders. Ik heb de voetmassage door Eveline als heel subtiel en zacht ervaren. Er gebeurde veel in mijn lichaam. Ik voelde tijdens de ontspanningsmassage veel energie stromen, voelde me erg ontspannen na afloop

Jacqueline

Yoga docente, Atmosfeer

Ik heb me in tijden niet zo ontspannen gevoeld als tijdens de ontspanningsmassage door Eveline. Mijn voeten voelden soepeler en vrijer na afloop. Alsof alle spanning uit mijn lichaam verdwenen was. Er kwamen wel wat emoties los tijdens de massage. Je hebt fijne warme handen, een rustige stem, voel me gelijk op mijn gemak bij je. Ik vond het spannend vantevoren, omdat ik allerlei klachten heb, waaronder ME, maar voelde me zo fijn na afloop dat ik zeker terugkom. Je hebt het echt in je!

Marianne

Ik kwam voor een ontspanningsmassage bij Eveline. Ik werd, ook op de gang al, verwelkomd door kaarsen, fijne achtergrondmuziek en Eveline zelf, wat tezamen bijdroeg aan een prettige ontvangst. De ruimte zelf bevindt zich in het appartement van Eveline en ziet er netjes verzorgd uit. Vooraf kreeg ik een korte uitleg over wat me te wachten stond, waarna ik mocht gaan liggen en gedurende 3 kwartier gemasseerd werd. De nadruk lag op ontspanning, maar op aanvraag van mij heeft Eveline via de voeten wat extra aandacht besteed aan mijn gespannen nek en schouders. Gaandeweg voelde ik me steeds meer ontspannen worden: mijn hoofd werd stiller en mijn benen voelden warmer en zwaarder. Achteraf voelde ik een duidelijk verschil qua inwendige rust t.o.v. vóór de massage. De klachten in mijn nek en schouders waren de dagen erna verminderd. Ik ben dus heel blij met deze ervaring en kom zeker nog eens terug. Bedankt Eveline!

Roos

Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar een voetreflexmassage. Mijn vriendin heeft het me cadeau gegeven. Ik voelde tijdens de massage veel tintelingen en energie stromen. Het voelde erg ontspannen. Ben zelfs kort even in slaap gevallen. Dankjewel voor de fijne massage!

Eisse

Ambtenaar

Super, wat een feest! Jij hebt echt gouden handen. Voelde me helemaal ontspannen na afloop!

Jackie

Opruimcoach, Tuinvrouw & Opruimcoach

Ik kan moeilijk ontspanning vinden, ben vaak wel druk in mijn hoofd en ervaar vaak veel onrust. Toch heb ik de massage door Eveline als ontspannen ervaren en ben ik zelfs bijna in slaap gevallen tijdens de massage

Joyce

Kapster, Vip Hair

Zwangerschapsmassage

Ik heb met 40 weken een voetreflexmassage zwangerschap gehad bij Eveline. Ik wilde heel graag natuurlijk bevallen thuis en niet ingeleid worden. Eveline heeft verschillende reflexpunten gestimuleerd, die de bevalling helpen op te wekken. Ook hebben we samen een intentie gezet voor een mooie natuurlijke bevalling via geleide meditatie door Eveline. Ze begeleide dit heel erg mooi en intuïtief. ‘S middags zijn mijn vliezen gebroken en ‘s nachts is mijn meisje geboren! Ik geloof er helemaal in dat de massage en meditatie een enorme bijdrage hebben geleverd! Ook tijdens de bevalling heb ik er veel aan gehad! Dankjewel Eveline!

Tara

Met 5 maanden zwangerschap heb ik een héérlijke voetreflex massage van Eveline gehad, echt een aanrader! Vaak ben ik best druk met mijn werk en neem weinig rust. Terwijl mijn babytje er vrolijk van ging trappelen, werd ik helemaal zen tijdens de massage

Laura

Universitair docent

Twee weken voor mijn bevalling heb ik een ontspannen voetmassage thuis gehad. Ik heb een zware zwangerschap gehad met veel misselijkheid. Tijdens de massage heb ik me weer even helemaal ontspannen gevoeld. Heb ook heerlijk geslapen de nacht erna, dit was al even geleden! Dankjewel daarvoor lieve Eef

Mieke

Een week voor mijn bevalling heb ik een heerlijke ontspanningsmassage door Eveline gehad. Ik heb tot vlak voor mijn bevalling nog hard doorgewerkt om alles af te krijgen. Dit moment van ontspanning was dan ook echt welkom!

Laura

“Een moment voor jezelf, heerlijk en ontspannen”

Wees welkom en ervaar!