Zwangerschapsmassage

Zwanger zijn is iets moois en bijzonders. Een periode om van te genieten. Lichamelijk en geestelijk verandert er veel. Je hormonen kunnen opspelen en je kunt lichamelijke klachten ervaren. Er komt veel op je af. Er zullen veel vragen bij je opkomen. Blijf ik werken? Is mijn kindje gezond? Hoe zal de bevalling verlopen? Ben ik straks een goede moeder? Dit kan spanningen en onrust geven.

Het is belangrijk regelmatig tijd en rust voor jezelf en je ongeboren kindje te nemen. Een voetreflexmassage is een fijne en veilige manier om je te helpen ontspannen, meer rust in je hoofd en in je lichaam te ervaren, waardoor je volop kunt genieten van het zwanger zijn en je aanstaande moederschap. Deze massage werkt zowel voor jou als je kindje positief door.

Ik werk met zachte, subtiele aanrakingen met een diep ontspannende werking voor je hele lichaam. Ik maak gebruik van natuurlijke etherische olien en massage olie van Weleda.

Lichamelijke klachten

Voetreflexmassage kan ook toegepast worden voor het behandelen van allerlei uiteenlopende lichamelijke klachten. Deze klachten kunnen een behoorlijke stempel op je zwangerschap drukken. Een voetreflexbehandeling helpt deze klachten te verlichten of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Mogelijk te behandelen klachten zijn o.a.:

  • Misselijkheid
  • Oedeem (vocht vasthouden)
  • Kuitkrampen
  • Rug- en nekklachtenpijn
  • Vermoeidheid en slecht slapen
  • Pijn in je bekken
  • Stemmingswisselingen

Tijdens mijn zwangerschap heb ik verschillende voetreflex behandelingen gehad. Eveline weet precies de juiste spanningspunten te vinden en deze te verlichten. Een week voor mijn bevalling heb ik een heerlijke, fijne ontspanningsmassage bij mij thuis gehad. Wat fijn dat Eveline deze extra service biedt!

Laura

Na de zwangerschap

Na je zwangerschap helpt voetreflexmassage voor het herstellen van je hormonale balans, maar ook bijvoorbeeld bij het op gang brengen van borstvoeding.

Veel verloskundigen werken samen met voetreflex masseurs en therapeuten. Tot ver in je zwangerschap kun je een voetreflexmassage ondergaan.

Eveline : “Ik vind het mooi en dankbaar om zwangere vrouwen en hun baby een ontspannen moment te mogen geven. Als je als moeder tot rust komt zul je je baby meer kunnen voelen en er meer contact mee ervaren”

 

Ben je zwanger? Informeer naar de mogelijkheden!

Vanaf 37 weken zwangerschap kan ik deze massage bij je thuis geven