Over Eefs Voetmassage

Bij “Eefs Voetmassage” kom je heerlijk tot rust. In mijn praktijk in Beek, vlakbij Nijmegen, kun je terecht voor verschillende soorten voetreflexmassages, waaronder een ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage en klacht gerichte massage.

 

Een voetreflexmassage maakt je bewust

In onze maatschappij wordt veel van ons verwacht. We zijn daardoor vaak druk in ons hoofd, waarbij we ons niet altijd bewust meer zijn van ons lichaam en de signalen die ons lichaam ons geeft. Ik bied je een fijne plek, waar je tot jezelf kunt komen. Ik neem de tijd voor je en heb oprechte aandacht. Ik stem me intuïtief af op jou als persoon en voel wat je op dat moment nodig hebt. Ik werk met zachte, subtiele aanrakingen met een diep ontspannende werking voor je hele lichaam. Voor een voetmassage gebruik ik natuurlijke etherische oliën en massage-olie van Weleda.

Een voetreflexmassage helpt je bewust te worden van je lichaam, weer te voelen en uit je hoofd te komen. Heel ontspannend, doordat je aandacht en energie vanuit je hoofd naar je voeten wordt gebracht. Hoe meer je je lichaam weer kunt ervaren, hoe meer rust en balans je in jezelf zult vinden.

Meer weten over Eefs Voetmassage?

Wil je meer te weten komen over Eefs Voetmassage? Wees welkom en ervaar in mijn praktijk in Beek, vlakbij Nijmegen! Neem contact met me op, ik vertel je er graag meer over.

Voet en Verbinding

Naast Eefs Voetmassage heb ik ook mijn bedrijf Voet en Verbinding: NatuurcoachingStembevrijdingVrouwen Ceremonies en Baarmoeder Healing Sessies. Neem gerust een kijkje op www.voetenverbinding.nl

Eveline: “Het symbool van mijn praktijk is een vlinder. De vlinder staat voor mij voor verandering, durven loslaten, een nieuw begin (o.a. zwangere vrouwen), maar ook bij jezelf komen, speelsheid (het kind in jezelf), vrolijk fladderen, dansen, ontdekken, vrijheid, genieten en je dromen achterna gaan”.