Over Eveline Duermeijer, het gezicht achter Eefs Voetmassage

Mijn naam is Eveline Duermeijer (1980), het gezicht achter “Eefs Voetmassage”. Na mijn studie Bedrijfscommunicatie (RU Nijmegen) ben ik in het toerisme terecht gekomen. Met een grote passie voor talen en reizen helemaal op mijn plek. Toch had ik al een tijd sterk de behoefte meer met mijn handen en mijn gevoel te willen doen.

In 2007 ben ik met Kundalini yoga in aanraking gekomen, wat me geholpen heeft dichter bij mijn gevoel te komen. Daarnaast heb zelf regelmatig allerlei massages ondergaan, ter ontspanning, maar ook om meer uit mijn hoofd en meer in mijn lichaam te komen.

Persoonlijke ontwikkeling

Ik werd nieuwsgierig naar hoe het zou zijn om zelf massages en voetmassages te geven. Na mijn eerste kennismaking met voetmassage, tijdens een cursus Thaise voetmassage, wist ik het. Ik wilde graag zelf voetmassages gaan geven en me verdiepen in de achtergrond van voetreflexologie. Zodoende ben ik eind 2011 begonnen aan de 3-jarige HBO opleiding Voetreflexzonetherapie bij Sonnevelt Opleidingen. Sinds eind 2014 ben ik voetreflexmasseur en gespecialiseerd in voetmassages.

Deze opleiding heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Mindfulness heeft me geholpen steeds vaker de dingen te accepteren zoals ze zijn en meer in het Nu te leven. Tijdens de Licht Intuïtie training heb ik mijn intuïtie sterk mogen ontwikkelen en hier meer op leren vertrouwen. Een mooi geschenk om in mijn dagelijkse leven en in mijn praktijk te mogen toepassen.

Naast yoga en meditatie zoek ik regelmatig de stilte op en ben ik vaak in de natuur te vinden. Ik wandel graag in het bos, ben gek op water, de zee en het strand! En als het even kan heerlijk op blote voeten!

Voet en Verbinding

Naast Eefs Voetmassage heb ik ook mijn bedrijf Voet en Verbinding: Natuurcoaching, Stembevrijding, Vrouwen Ceremonies en Baarmoeder Healing Sessies. Neem gerust een kijkje op www.voetenverbinding.nl

Opleidingen en cursussen

2018 Opleiding natuurcoaching, Innersteps
2017 Cursus zwangerschapsreflexologie, Total Health Opleidingen
2017 Licht Intuïtie training, Gerda Duin Entertrainment
2016 Compassie training, Han Fortmann Centrum
2015 Mindfulness training in aandacht, Han Fortmann Centrum
2015 Workshop Reflexologie bij stressklachten, CBKO
2011-2014 Voetreflexzonetherapie, Sonnevelt Opleidingen
2011 Cursus traditionele Thaise voetmassage, Laura Stronkhorst

Eveline: “Ik vind het fijn en ontspannen om voetreflexmassages te geven. Het geeft mij veel voldoening iets voor anderen te kunnen betekenen in de vorm van een stukje aandacht, ontspanning of het verlichten van klachten. Daarbij vind ik het mooi als mensen tijdens of na de massage een stukje bewustwording ervaren!”